Dale Carnegie Türkiye

Türkiye

Dale Carnegie Yeni Liderlik Programları

Bu Tanıtım Broşürünün Faydası

Yüksek performans gösteren kurumlar, etkin liderliğin bir lüks değil; kurumsal başarıları için temel bir gereksinim olduğunu bilirler. Etkin liderlik ise klasik bir ifade ile varılan yer değil, yapılan yolculuğun adıdır. Bu gelişim yolculuğunun nasıl bir rota izlemesi gerektiği kişinin ihtiyaçlarına göre şekillenmelidir.

Bu dokümanda Dale Carnegie’nin Global olarak deneyimlenmiş ve etkinliği kanıtlanmış liderlik gelişimi çözümleri konusundaki bakış açısını, yaklaşımını ve yöntemlerini 2 farklı seviye için farklılaştırılmış hali ile sizlerle paylaşıyoruz.

Ne Öğreneceksiniz?

Liderlik, vizyon, stratejik düşünme, finansal bakış açısı ve daha fazlasını gerektiren karmaşık bir disiplindir. Bu doküman ile Dale Carnegie’nin yeni liderlerin ve deneyimli liderlerin farklılaşan ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarladığı iki farklı liderlik gelişim yolculuğunun detaylarını görebileceksiniz. Bu yolculukların temelinde yatan Dale Carnegie Liderlik Başarı modelini inceleyebileceksiniz.

Neden İhtiyacınız Var?

Liderlerin kurumlar içindeki rolü, kurumsal sonuçlar üzerindeki etkisi günümüzde ölçülebiliyor. Liderlik kurumsal performansta en kritik önemi haiz bir faktör. Liderlik gelişimi ise zor, zahmetli ve özenle ele alınması gereken bir konudur. Dale Carnegie olarak güçlü bir model ve etkili bir metodoloji ile oluşturduğumuz programlarımızın kurumunuzdaki liderlerin gelişimine farklı bir perspektiften bakmanızı sağlayacağına inanıyoruz.

Bu Bilgiyle Ne Yapacaksınız?

Kurum içindeki liderlik yapınızı Dale Carnegie Liderlik Başarı Modeli açısından gözden geçirin. Liderleriniz ne durumda? Liderlerinizin güncel İhtiyaçları neler? Güçlü alanlarına ve gelişim alanlarına bir de bu gözle bakın. Bu bakış açısı ile Dale Carnegie Yeni Liderlik Programları sizin için bir rehber görevi üstlenecektir.

DC IconCreated with Sketch.
Dale Carnegie Yeni Liderlik Programları
Verdiğiniz bu bilgiler gizlilik politikamızın koşullarına uygun olarak kullanılacaktır.