Dale Carnegie Türkiye

Türkiye

Dale Carnegie'nin Başarı Sırları
Bu e-Kitabın Faydası

Kurucumuz Carnegie’nin Dost Edinme ve İnsanları Etkileme Sanatı ve Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak gibi 50 milyondan fazla kopya satan kitapları ve bunun sonucu olarak, zamanın ötesindeki değerleri ve uygulamaları 8 milyondan fazla kişiye esin kaynağı olmuştur. Birbirinden önemli Altın ipuçları sizi hayal bile edilemeyen bir başarıya doğru giden yola sokacaktır. Bu ipuçlarını bir lider olarak işlerinizi mükemmelleştirmek ve kendinizi en iyi seviyeye getirmek için hemen uygulamaya başlayabilirsiniz.

Ne Öğreneceksiniz?

Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı İlkeleri vizyonunuzu desteklemek için başkalarını nasıl etkileyeceğinizi gösterir. İlişkileri geliştirmek için 9 teknikle beraber saygın bir lider olmak için temel teknikleri keşfedin. Eleştiri ve stresle başa çıkma ipuçları, yeni fikirler ve daha güçlü ortaklıklarla ilerlemenizi sağlayacaktır.

Neden İhtiyacınız Var?

Yüz yılı aşkın bir süredir Dale Carnegie, dünyadaki bireylerin ve işletmelerin performansını geliştirmektedir. Eğitim tekniklerimiz gelişmeye devam ederken, temel ilkelerimiz tek bir vizyon için geçerlidir: gerçek dönüşüm süreci zihinde başlar. Bir insanın bireyleri dönüştürme gücü olduğuna inanan Dale Carnegie, her bireyin potansiyeline dokunarak bireysel mükemmeliyete ilham vermeye devam ediyor.

Bu Bilgiyle Ne Yapacaksınız?

Zamanın ötesindeki ilkeleri uygularken, çevrenizdeki insanlardan güven ve saygı kazanarak, bir lider olarak mükemmelleşeceksiniz. Parlak ve becerikli bir iş gücünü aydınlatarak olumlu bir değişim yaratın. İnsanlara kendi düşünme tarzınızı kazandırarak ve stresi azaltarak, takımları harekete geçirecek ve tüm kurumun yeni başarılara ulaşmasına yardımcı olacaksınız.

DC IconCreated with Sketch.

Bu Rehber Yazıyı Şimdi Edinin

Verdiğiniz bu bilgiler gizlilik politikamızın koşullarına uygun olarak kullanılacaktır.