Dale Carnegie Türkiye

Türkiye

İç eğitmenlerimizin sahip oldukları yetkinliklerini geliştirmek ve vermekte oldukları eğitimleri daha etkin bir şekilde yürütebilmelerini sağlamak amacıyla 2017 yılı içerisinde Dale Carnegie ile “FNSS İç Eğitmen Geliştirme Projesi” gerçekleştirdik.

Konuyu yalnızca bir sınıf içi eğitim olarak tasarlamaktan ziyade, Dale Carnegie’nin önerisiyle süreci 3 aşamadan oluşan bir proje gibi değerlendirdik. Eğitmenimiz Alper bey katılımcıların demo sunumlarını izleyerek her birinin bireysel gelişim alanlarının ve güçlü yönlerinin belirlenmesi amacıyla kendilerine 1:1 koç bakış açısıyla geri bildirimlerde bulundu. Ardından bu yetkinliklere göre özelleştirilerek dizayn edilen, 3 gün süren, içerisinde yoğun pratiklerin bulunduğu bir Eğiticinin Eğitimi gerçekleştirdik ve takiben de, eğitmenimiz çalışanlarımızın eğitim sonrası demolarını izleyerek tekrar 1:1 geri bildirimlerde bulundu. 10 çalışanımızı kapsayan, toplamda 3 ay süren bu projenin sonuçları bizi çok mutlu etti.

Tüm katılımcılarımız da etkili sunum ve eğitmen yetkinlikleri açısından gözle görülür bir gelişme kaydettik. Bu sürecin bu şekilde sonuçlanmasında şüphesiz Alper bey’in profesyonel ve özverili yaklaşımı ve Dale Carnegie’nin yüksek standartlarının katkısı büyük. Bu projenin FNSS eğitim süreçlerine doğrudan katma değer katacak değerli bir çalışma olduğunu ve devam edecek iş birliklerimiz için güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyoruz.

FNSS Savunma Sistemleri A.Ş.

- İç Eğitmen Geliştirme Projesi