Dale Carnegie Türkiye

Türkiye

Tüm Kaynaklar / Vaka Çalışmaları / Sportech

Dale Carnegie, liderlik becerilerini geliştirmek ve şirketin hızlı büyümesini desteklemek için önde gelen bir OEM ürün geliştiricisi ve üreticisi olan Sportech ile ortaklık kurdu. Sportech operasyonlarını ve iş gücünü genişlettikçe, eğitim programlarımızı onların özel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özelleştirdik ve yeni liderlerin güçlü kurumsal büyüme stratejilerini korurken girişimci bir ortamın zorluklarıyla başa çıkmalarına yardımcı olduk.

Şimdi Nasıl Başarıyorlar?

Sportech, Dale Carnegie Course, “Etkiyle Liderlik Et” programı ve diğer hedefli atölyeleri entegre ederek liderlik etkinliğinde önemli bir değişime yol açtı. Eğitim, yeni liderlere temel sert ve yumuşak beceriler kazandırarak şirket genelinde daha iyi iletişim ve iş birliğini teşvik etti.

Programlar tutundukça olumlu etkiler belirginleşti. Liderler daha kendine güvenen ve yetenekli hale geldi, iç ve dış iletişimi geliştirdi. Bu değişim müşterilerle daha güçlü ilişkilere ve daha etkili çapraz işlevli ekip çalışmasına dönüştü.

“Özelleştirilebilir çözümleriniz harikaydı. Sportech’in hızını ve girişimci ruhunu anladınız ve programlarınızı ihtiyaçlarımıza uyacak şekilde hedeflemeniz çok etkili oldu,” dedi İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Sheila Swancutt.

Vaka Çalışmasını İndirin

Zorluklar

Sportech’in hızla büyüyen genişlemelerini ve uzman çalışanlara yönelik artan talebi yönetmek için yeni nesil liderleri belirlemesi ve geliştirmesi gerekiyordu. Zorluk, bu yükselen liderleri, girişimci ruhlarını korurken şirketi sürekli büyümesinde yönlendirmek için gerekli becerilerle donatmaktı.

Çözümler

Sportech, bu zorlukların üstesinden gelmek için, gelecekteki liderlerinin ihtiyaçlarına özel olarak uyarlanmış müfredat planlarını özelleştirmek için Dale Carnegie ile ortaklık kurdu. Bunlar arasında Dale Carnegie Kursu, “Etkiyle Liderlik Et” programı ve hem sert hem de yumuşak liderlik becerilerini geliştirmek için tasarlanmış hedefli atölyeler yer aldı ve yeni liderlerin büyüyen bir şirketin taleplerini karşılamaya hazır olmasını sağladı.

Sonuçlar

Özelleştirilmiş Dale Carnegie eğitimi, daha yüksek çalışan katılımına, artan elde tutmaya ve yükselen liderlerin daha güçlü terfi edilebilirliğine yol açtı. Sonuç olarak, Sportech, organizasyonu ileriye taşıyan daha kendine güvenen ve yetenekli bir liderlik ekibiyle etkili bir şekilde ölçeklenmeye devam edebildi.

“Bizim için önemli olan tanıtım fırsatları, elde tutma ve çalışanlarımızın kendilerine yatırım yaptığımızı ve hem kişisel hem de profesyonel olarak gelişimlerine gerçekten önem verdiğimizi anlamalarıdır.”

Sportech – Sheila Swancutt, İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı.