Dale Carnegie Türkiye

Türkiye

Şirketimizin Yönetim Kurulu kararıyla, tüm üst düzey yönetici ekibini günün koşullarına göre yeniden tasarlanmış bir Liderlik Akademisi’ne dahil etme kararı aldık. Bu çerçevede oluşturduğumuz Eğitim Stratejisine uygun olarak 2014 yılı Eylül ayında Dale Carnegie Liderlik Akademisi’ni tercih ettik. Tercihimizi belirleyen kriterler arasında uluslararası bir eğitim şirketinin lokal gereklilikleri iyi tanıyan ve şirketimizin ihtiyaçlarına göre eğitimi yapılandırabilecek özellikte olması yer alıyordu.

Eğitimde ana hedefimiz, katılımcı liderlik teması altında olumlu ve güvenli ortamlar yaratmak, bu ortamların da katkısıyla çalışanların hedeflerine ulaşmalarını sağlamak idi. Bunu yaparken, şirket değerlerimizle bütünleşmiş yetkinlik setimiz ve davranış modellerimizi uygulamalı olarak hayata geçirebilmeyi önemsiyorduk.

Organizasyonumuz bünyesinde liderlik ve gelişime olan inancın yerleştiğini gözlemliyoruz. Bu programa paralel olarak yenilediğimiz Performans Yönetimi ve Yetenek Yönetimi süreçlerimiz, eğitimlerin bize sağladığı bu pozitif ortamda daha verimli bir şekilde işletilebiliyor. Bu eğitimlerin orta vadede çalışan memnuniyetine ve personel devr-i daim oranlarımıza da olumlu etkisinin olmasını bekliyoruz.

Vaillant Group Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü