Dale Carnegie Türkiye

Türkiye

Kurumların Eğitim ve Gelişim Faaliyetlerinde Çeviklik

Canlı Sanal Sınıflara Geçiş

Sizlerin de çok iyi bildiği gibi bir kurumun eğitim ve gelişim faaliyetlerini planlamak ve yönetmek, bunun için gerekli kaynakları oluşturmak kendi başına yeterince zor bir konudur. Uzmanlık ve tecrübe ister.

Bizi bekleyen yeni normal ile birlikte tüm çalışmalar gösteriyor ki, kurumların eğitim ve gelişim faaliyetleri de oluşacak yeni normal koşullardan oldukça etkilenecek ve değişim gösterecek.

Uzaktan çalışmanın hayatımızın yeni gerçeği olacağı ve sosyal mesafe kurallarının uzunca bir süre daha bizimle yaşayacağı gerçeğinden hareketle, canlı sanal platformların sınıf içi programlarla birlikte tasarlandığı hybrid bir düzene geçeceğimizi öngörüyoruz.

Dale Carnegie’nin 100 yılı aşkın süredir yetişkin eğitimindeki lider konumunun yanında, on seneyi aşkın bir süredir gerçek eğitmenli canlı sanal sınıflardan binlerce mezun verdiğini biliyor muydunuz?

Eğer siz de kurumunuzun eğitim ve gelişim faaliyetlerinde canlı sanal sınıf uygulamalarına da yer vermek, kendi iç eğitmenleriniz ile gerçekleştirdiğiniz teknik ya da yetkinlik bazlı eğitimlerinizi canlı sanal sınıflara taşımak istiyorsanız, tecrübelerimizi ve bilgi birikimimizi sizlerle paylaşmaya hazırız.

Kurumunuzun gerçeklerine göre özelleştireceğimiz bu programda, gelişim ve eğitim faaliyetlerinizin sanal sınıflarda da devam etmesi için gerekli yapı taşlarını oluşturmanıza destek oluyoruz.

Haydi harekete geçin ve değişime önderlik yapın!

Daha fazla bilgi için ücretsiz tanıtım broşürümüzü hemen indirebilirsiniz.

Kurumların Eğitim ve Gelişim Faaliyetlerinde Çeviklik
Canlı Sanal Sınıflara Geçiş

Tanıtım Broşürü

Ücretsiz Broşürü İndirmek için Tıklayınız

Bu programı kurum olarak tamamladığınızda Dale Carnegie Kalite Standartlarında:

DC IconCreated with Sketch.
TANITIM BROŞÜRÜ